У Росії зламається хребет: Арестович назвав нові терміни завершення війни

У Росії зламається хребет: Арестович назвав нові терміни завершення війни

Війна в Україні може скінчитися уже за кілька місяців – у лютому-березні в Росії “зламається хребет”.

Таку думку висловив радник Офісу президента України Олексій Арестович у розмові з російським опозиціонером, юристом Марком Фейгіним.

За його словами, можливе також падіння путінського режиму.

“Ці придурки, які не вміють воювати, як і раніше, доводитимуть російську армію до стану повного нестояння і російське суспільство. І одного разу вузлик розв’яжеться і хребет зламається. Буде це лютий-березень, скоріш за все, – за моїми відчуттями, певними роздумами, темпами та оцінками і так далі. І падіння режиму всередині, обвалення всередині себе зробить всю ту роботу, яку не хоче робити Захід, і яку так важко і нудно робимо ми. Тож, в принципі, все буде добре. Я тут не хвилююся”, – заявив радник ОП.

Арестович також наголосив, що існування путінського режиму не може надалі існувати, перш за все, через те, що російський диктатор зробив із самою РФ.

“Він розірвав суспільний договір, новий не укладений, держава стрімко втрачає легітимність, конституція порушується публічно і брутально, монополія на насильство втрачена або роздана, ростуть нові сили ультраправих, які хочуть наводити лад методами відрубування голів і розбивання кувалдою. Така держава не може працювати як стійка система”, – резюмував радник ОП.

Читайте також  Війна в Україні доходить до переломного моменту - Bloomberg

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело