Астролог Влад Росс: Ретроградний Нептуп в липні обіцяє нові епідемії

Астролог Влад Росс: Ретроградний Нептуп в липні обіцяє нові епідемії

Астролог Влад Росс розповів, що на нас чекає в липні, яким знакам Зодіаку пощастить, а яким – ні, кому варто звернути увагу на здоров’я, і кому може значно підфартити з грошима.

Владе, які явища відбуватимуться на небі в липні і як вони вплинуть на нас?

1 липня Нептун стає ретроградним. Це говорить про те, що можуть бути повені. Варто бути обережними тим, хто відпочиває на морі – можуть вибухати міни. Далеко в річки також не варто запливати. Також Нептун пов’язаний з отруєннями, тому є небезпека зараження черевним тифом. Є ризик і епідемії холери. Особливо складною ситуація буде в Одесі.

3 липня буде повня, коли може “озвіріти” Росія. Вона може влаштовувати масовані ракетні обстріли.

10 липня Марс перейде в знак Діви. Це говорить про те, що ми будемо знищувати російську армію. Ми зможемо оточити Донецьк і дорватися до Луганської області. Ще ми підійдемо до Криму.

23 липня буде “ретроградити” Венеру. В цей час можна вдало вийти заміж або одружитися, потім цього краще не робити.

Можете сказати, для яких знаків Зодіаку цей місяць буде найвдалішим?

Венера буде залишатися в знаку Лева, тому їм буде везти в першу чергу. Їм варто звернути увагу на любовний фронт, а також проявляти ініціативу. В цілому на них чекають найрізноманітніші хороші події. Не зайвим буде і піти у відпустку.

Сприятливим цей період буде і для Близнюків. Якщо вони переглянуть старі проблеми, то в липні будуть на коні. На них чекає просування в кар’єрному плані, можна організовувати нову справу, розширити розпочате. У них є всі шанси мати величезний успіх.

Читайте також  Експерт розповів, як українцям підготуватися до нового етапу війни

Також пощастить Дівам, особливо в плані роботи. Після 10 числа в їхній будинок увійде Марс, тому у них буде надлишок сил. Завдяки своїй активності, вони сміливо можуть починати займатися спортом. Крім того, вони можуть домогтися просування на роботі і навіть очолити колектив.

Під знаком “плюс” ще й Скорпіон. Їм варто бути більш напористими, тоді на них чекає велике щастя. Їм буде везти в далеких поїздках і подорожах. Те ж саме стосується і Стрільців.

А кому не пощастить у липні?

В середині літа зірки не обіцяють нічого хорошого Водоліям. У них може бути аврал на роботі, виконання старих обіцянок і зобов’язань. Вони не застраховані від ДТП та інших аварій. Останній тиждень місяця може бути для них більш сприятливим, вони можуть дізнатися хороші новини.

Складно буде Рибам. Можуть відбуватися доленосні події, проте всі вони будуть в негативному ключі. Все буде змінюватися під знаком “мінус” і в роботі, і в особистому житті, і в будь-який інший сфері.

Нелегко доведеться і Тельцям. На них чекають важкі ситуації, які їм доведеться долати. Варто бути обережними в сімейних стосунках, адже можливий штурм. Їм краще не провокувати скандали. Все може валитися і в кар’єрі у Тельців. Знижуйте трудове навантаження і реалізацію важливих цілей.

Весь місяць будуть перебувати в постійній напрузі Терези. Їм потрібно виключити метушню. Можуть постраждати їхні стосунки з колишніми діловими партнерами, їм доведеться змінювати оточення. Двояка ситуація буде і на роботі. Можуть виникати конфлікти з начальством. В кінці місяця здоров’я може дати збій, тому їм не рекомендується приймати сонячні ванни через ризик отримати сонячний удар.

Читайте також  Передбачення Нострадамуса на 2023 рік: що чекає на Україну та як закінчиться велика війна

Найгіршим цей місяць буде для Козерогів. Навіть якщо вони і захочуть вирішити кілька справ, то у них це все одно не вийде. Тому їм краще сфокусувати всю увагу на чомусь одному. Нові зустрічі, знайомства і справи будуть проблемними. Їм пригадають старі образи. Невдалими будуть і перельоти. Можуть бути екстремальні ситуації, катастрофи і удари долі. Також їм доведеться повертати борги. Крім того, Козероги ризикують впасти в депресію.

Кому в цьому місяці можна починати щось нове?

Самі зірки кажуть, що Дівам потрібно починати творити великі справи. Ну, і Левам. Їм буде фартити в нових фінансових проектах.

Хто може озолотитися вже найближчим часом?

Як я і говорив, хороша тенденція триває у Левів. Також в плюсі будуть Стрільці і Овни. Вони можуть виграти в лотерею і домогтися великого успіху в казино. Хто не ризикує – той не п’є шампанського.

Для яких знаків липень буде сприятливим на любовному фронті?

Заміж можна виходити до 15 липня знаку Зодіаку Лев. Непогана ситуація в особистому житті складеться у Водолія. Кохання і сімейне благополуччя також чекає на Овнів. Однак після того, як Венера стане ретроградною їм варто втихомирити свій запал. Краще не планувати весілля на цей період, оскільки шлюб може бути невдалим.

Що чекає на знаки Зодіаку в плані здоров’я? Кому варто більше уваги на нього звернути?

Водоліям і Овнам. У другій половині місяця є небезпека гострих респіраторних захворювань, ДТП, нещасних випадків. Небезпечним місяць буде і для Дів. Навіть на фронті може бути найбільша кількість поранених і загиблих серед представників цього зодіакального сузір’я.

Для кого місяць буде нейтральним?

Для Раку. Вони будуть вимагати особливої турботи, тому будуть залучати до своїх проблем інших людей. Самостійно щось вирішити їм не вдасться. Витримка, стійкість і завзятість допоможуть їм подолати перешкоди і досягти бажаної мети в цьому місяці.

Читайте також  "Загроза існує для цих міст": таролог сказав, для кого є небезпека нових ракетних ударів РФ до кінця тижня...

У професійній сфері зірки не радять їм брати на себе занадто багато ініціативи. Їм потрібно мінімізувати контакти з начальством. Ідеальний варіант для них – піти у відпустку.

У сімейному житті вони вирішать всі проблеми, які довго їх переслідували. Більше того, вони можуть повернутися до своїх колишніх партнерів і відновити стосунки з батьками.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело