Сенсація! 1+1 повертає легендарне шоу, те, що вони повідомили вас точно шокує

Оновлений проект телеглядачі “1+1” побачать вже у новому телесезоні, передає Корупція.Стар

Телеканал “1+1” оголошує про повернення на телеекрани легендарного розважального проекту “Танці з зірками”.

Як відомо, перший сезон знаменитого танцювального проекту здобув високу прихильність телеглядачів та став одним із найбільш рейтингових розважальних шоу в історії українського телебачення.

Генеральний директор “1+1 Медіа” Олександр Ткаченко зазначив, що дуже радий поверненню “Танців із зірками” на екрани.

Виробництвом нового сезону проекту займатиметься “1+1 Продакшн” під керівництвом Вікторії Лєзіної.

“Ми покладаємо великі надії на те, що зможемо подарувати країні нове шоу, з яким ми разом будемо радіти, любити і проводити вечори. “Танці з зірками” — знаковий проект для України і телеканалу “1+1”. З нього почалася історія українського розважального телебачення. Ми з захватом і гордістю беремося за створення нової історії “Танців із зірками”, повернення легенди на вітчизняне ТБ”, — говорить Генеральний продюсер “1+1 Продакшн” Вікторія Лєзіна.

Головний продюсер розважальних програм на “1+1” Ольга Слісаренко зауважила, що проект здобув велику популярність у світі:

“Танці з зірками” — один із найуспішніших форматів на світовому ТВ-ринку, популярність якого з роками не згасає. Так, наприклад, у Польщі 14-й сезон шоу став найрейтинговішою програмою 2016 року. Ми раді, що проект повертається додому, на “1+1”, і віримо, що зусиллями команди “1+1 Продакшн” шоу знову стане суперхітом на українському ТБ”.

Наразі зірковий склад нового сезону легендарного проекту тримається у суворій таємниці, але відомо, що участь у ньому візьмуть найбільш популярні артисти та танцюристи України. Оновлені “Танці з зірками” вражатимуть глядачів сучасними танцями, неповторними костюмами та інноваційним павільйоном 360⁰.

Нагадаємо, за правилами проекту, десять професійних танцюристів складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Читайте також  Більше спілкуватися з вами не буду: Усик відмовив у інтерв’ю журналістам “1+1″(відео)

Оновлений проект “Танці з зірками” телеглядачі “1+1” побачать вже у новому телесезоні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -