Буде перемога України: таролог розповіла, чого чекати наприкінці цієї весни

Буде перемога України: таролог розповіла, чого чекати наприкінці цієї весни

Українці дуже розраховують на контрнаступ, який анонсує українська влада.

Війна, яку розв’язала Російська Федерація проти України, триває вже понад 9 років. Але в останній рік ситуація остаточно змінилася, і це стало точкою неповернення – більше ніколи не буде так, як було до 2022 року, і в цьому немає вини українців.

Весь минулий рік світові військові експерти намагалися визначити, коли ж активні військові дії дійдуть свого логічного завершення, і що очікує обидві країни після того, як дійдуть комусь угоди. І якою буде та сама угода, і чи буде. Але не лише аналітики намагаються спрогнозувати майбутні події, а й екстрасенси та тарологи. Наприклад, тарологиня Людмила Хомутовська вже розповіла, що принесе Україні 2023 рік. Докладніше про це інформує Апостроф.

Тарологиня зазначила, що великий наступ ЗСУ покаже всьому світу, хто є переможцем у цьому протистоянні. І вже ближче до кінця весни на людей чекає приємний сюрприз.

“Підписання всіх угод після військової розв’язки – величезного наступу. Відразу скажу, що, як і дивилася раніше, війна може закінчитися наприкінці весни. У нас активні дії мають завершитися саме в першій половині цього року, а ось підписання буде восени”, – розповіла Хомутовська.

Читайте також  Україна нарешті закриє небо: Жданов розповів про винищувачі, ПРО і ППО

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело