Дуже напружені дні: астролог розповіла про небезпеку, назвавши регіони, які під загрозою

Дуже напружені дні: астролог розповіла про небезпеку, назвавши регіони, які під загрозою

Астролог розповів, чому не можна розпочинати Україні контрнаступ до 20 травня і коли буде підходящий для успішного настання ЗСУ період.

Астрологи назвали місяць початку контрнаступу та контрнаступ України. Вони впевнені, що контрнаступ України буде до серпня 2023 року і лише тоді можна чекати на якісь серйозні результати на полі бою.

Про підготовку української армії до контрнаступу йдуть розмови з кінця 2022 року. І це зовсім не байки із серії “ми б їм дали, якби вони нас наздогнали”, як пишуть пропагандисти Кремля. І справді, Україна дочекалася від союзників зброю, підготувала солдатів і зараз чекає на успішний момент для контрнаступу, щоб повернути свої землі і відсунути супротивника за межі країни.

Професійний астролог Юлія Погорельченко, яка часто пише про найважливіші події у світі астрології, розповіла, що поточний тиждень для ЗСУ буде плідним, адже це добрий період підготовки для рішучих дій.

“Підсумок усіх ідей, планів, проектів, які з’являлися протягом останніх тижнів. Тиждень підготовки для рішучих дій”, – заявила астролог Юлія Погорельченко, пише Главред.

При цьому астролог попереджає, що дні 11 та 13 травня будуть найнапруженішими.

“У п’ятницю ви чітко побачите, куди йти, прийде важлива інформація, і можна підготувати якісь документи, щоб запустити 15 травня”, – додала астролог.

“У плані розвитку військової ситуації та напруга буде тільки зростати (наш контрнаступ триватиме до серпня), там вже будуть дуже важливі та видимі результати для нас”, – додала Погорельченко.

А ось її колега, астролог Ангеліна Вакуліна, поділилася прогнозом щодо того, які міста будуть під прицілом окупантів найближчим часом.

Читайте також  Масштабний контрнаступ ЗСУ: астрологиня розповіла про найближчі події війни в Україні

“Чернігів та Суми, а також область тут особливо небезпечно найближчими днями! Не ігноруйте тривогу”, – написала астролог.

Вакуліна зазначила, що у Чернігові готують провокації.

“Чернігів та область – дуже погані ситуації програються. У місті готують провокаційні дії. Будьте дуже уважні”, – повідомляли Вакуліна.

Вона зазначає, що в другій половині тижня зростає ризик конфліктів, які вже можуть стати ще більшими.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело