Під Києвом скоєно напад на автомобіль інкасаторів

На інкасаторський автомобіль ПриватБанку скоєно напад, фінустанова виплатить винагороду в розмірі 100 000 грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинців.

Про це повідомили в службі безпеки банку.

«Сьогодні (17 листопада — ред.) вранці під час планової інкасації банківського відділення на інкасаторський автомобіль ПриватБанку було скоєно напад групою невідомих злочинців. Збивши водія-інкасатора викраденим автомобілем і заблокувавши виїзд інкасаторського авто, погрожуючи застосуванням зброї і фізичної сили, грабіжники змогли заволодіти касетами з грошима для банкомату і втекти», -йдеться у повідомленні.

За даними Служби безпеки банку, з інкасаторського авто викрадено 1,8 млн грн в спеціальних касетах, призначених для завантаження банкоматів, що значно знижує шанси грабіжників уникнути відповідальності.

За інформацією поліції, подія трапилась на одній з вулиць міста Ірпінь, коли інкасатор знаходився біля банкомату. Машина інкасаторів була відчинена, тож зловмисники без перешкод відкрили дверцята. Всередині авто перебував водій.

Поліцією введено план «Перехоплення». Тривають розшукові заходи. Найближчим часом буде вирішено питання щодо правової кваліфікації події.

Читайте також  В Україні шахраї використовують банкомати і роблять дублікати карток

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -