Синоптик спрогнозувала потепління та завершення заморозків в Україні

Синоптик спрогнозувала потепління та завершення заморозків в Україні

Підвищення температури очікується вже з 12 травня.

В Україну нарешті повертається тепла погода. Найближча ніч стане останньою з заморозками, адже температура почне підвищуватись. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

“Найближча ніч, схоже, завершуватиме парад заморозків… Завершення тижня – п’ятниця, субота, неділя – відзначиться припиненням заморозків та відчутним потеплінням у денні години”, – спрогнозувала синоптик.

За її даними, температура повітря на вихідних підвищиться в більшості областей України і становитиме +17…+22 градуси.

Сьогодні ж, за її даними, температура повітря становитиме +13…+16 градусів, у Карпатах та на крайньому сході буде лише +9…+11 градусів.

11 травня, за прогнозом синоптика, у східних областях, місцями у центральних та на півночі хмарність та вологість збільшаться, місцями пройдуть невеликі, на сході помірні дощі. У південній частині та на заході – без істотних опадів.

Потепління в Україні

Про потепління в Україні свідчить й прогноз синоптика Ігоря Кібальчича. За його даними, вже на вихідних температура в Україні подекуди підійматиметься до +20, проте разом з підвищенням температури очікуються й опади.

Зокрема, за прогнозом синоптика, 13 травня дощова погода очікується у західних областях, в Криму та Приазов’ї. Вдень місцями грози. А наприкінці тижня, 14 травня, вже практично по всій території України очікується нестійка погода з дощами, грозами та подекуди градом.

Читайте також  Вчені показали, як коронавірус поширюється при розмові за столом: цікаве відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело