Без пафосу! Зеленський заготував українцям “сюрприз” у новорічну ніч: так тримати

Традиційно в новорічну ніч перед боєм курантів українцям покажуть на екранах новорічне привітання президента. Вперше у цій ролі виступить Володимир Зеленський.

Стало відомо, що святкове звернення до народу глава держави вже записав. Зйомки проходили на столичному ВДНГ, у тому павільйоні, де знімався серіал “Слуга народу” і проект “Танці з зірками”.

Зазначається, що це була лише перша версія новорічного звернення. Режисери ролика хочуть його доопрацювати, тому вже сьогодні, 27 грудня, Зеленський запише ще один дубль.

Разом з ним вітати українців у новорічну ніч з екранів будуть Тіна Кароль, Монатік, Олександр Педан, Маша Єфросиніна, Володимир Остапчук, Юрій Горбунов, Світлана Тарабарова, Аліна Паш (Alina Pash), Оля Полякова, Олег Винник, групи O. Torvald, DZIDZIO і The Hardkiss.

З політиків на запису ролика були присутні віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, перший український президент Леонід Кравчук, а також глава Генштабу Руслан Хомчак.

На кадрах, які опублікував в Instagram продюсер Євген Таллер, видно, що Володимир Зеленський, записуючи новорічне привітання, стоїть на фоні новорічної ялинки. Він одягнений без пафосу – в сіру водолазку і піджак темного кольору.

Нагадаємо, напередодні 2019 року Володимир Зеленський несподівано з’явився в ефірі телеканалу “1+1” із заявою про те, що збирається балотуватися в президенти України.

“І зараз, за кілька хвилин до нового року, я вам дещо пообіцяю. І відразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю вам піти в президенти України. І відразу виконую. Я йду в президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком! З новим слугою народу”, — сказав тоді Зеленський.

До слова, вже зовсім скоро настане новий 2020 рік. Звісно, кожна людина очікує на диво та сподівається, що всі бажання та мрії у новому році обов’язково мають здійснитися.

Читайте також  Український боксер Хижняк завоював титул чемпіона світу

За традицією, в новорічну ніч Президент України Володимир Зеленський зробить звернення до українців. В свою чергу журналісти вирішила запитати херсонців, що вони хочуть побажати Президенту у 2020 році.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело