“Це вже дрова”: астролог Влад Росс розповів, що приховує Путін про ядерну зброю Росії

Навесні 2023 року буде два небезпечних періоди, коли Росія може задіяти ядерну зброю, застеріг астролог Влад Росс.

Загроза застосування Росією тактичної ядерної зброї зберігається, причому статися це може вже навесні цього року. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, навесні буде два періоди, коли ця небезпека буде найбільшою.

“Найнебезпечніший момент у плані застосування тактичної ядерної зброї Російською Федерацією – це кінець квітня і початок травня, це серединна точка між затемненнями. Буде також жорсткий квадрат між Юпітером і Плутоном – Плутон із Водолія вразить Юпітера в знаку Тельця. Плутон – символ ядерної зброї та ядерних вибухів. Цей аспект буде 18 травня, а загроза буде зберігатися за десять днів до цієї дати і десять днів після неї, тобто 8-28 травня. Тому якщо щур, загнаний у кут, все-таки застосує тактичну ядерну зброю, то це може статися в травні”, – зазначив Влад Росс.

Також астролог нагадав, що Росія призупинила участь в ядерному договорі (Договорі про стратегічні наступальні озброєння), проте це не пов’язано з підготовкою Путіна до ядерного удару.

“Росія не хоче показувати всьому світу, наскільки погані її справи з ядерними боєголовками, адже техобслуговування всього цього не проводилося вже багато років. 23 роки, поки Путін при владі – точно. Україна теж давним-давно перестала обслуговувати ці ракети. За цей час російська ядерна зброя перетворилася на дрова. Тепер це фейк і пшик. Тому Путін не захотів, щоб американці приїжджали з інспекцією і оглядали його боєголовки, адже дев’ять із десяти ядерних боєголовок непридатні для використання”, – стверджує Влад Росс.

Однак, додав астролог, оскільки хоч одна десята частина ядерної зброї РФ залишається придатною, зберігається і небезпека застосування ядерної зброї Путіним.

Читайте також  Україна проведе "повну мобілізацію" населення: спливла інформація із секретних документів, у 2023 все не закінчиться – WP

А от цілями ядерного удару, на думку Влада Росса, можуть бути різні об’єкти. Найнебезпечнішою точкою на території України, за його словами, є острів Зміїний.

“Також Путін може пустити в хід свої снаряди по Польщі та Румунії”, – додав Влад Росс.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело