Екстрасенс спрогнозувала швидку смерть путіна: “Російський “фюрер” вже перебуває під крапельницями”

Екстрасенс спрогнозувала швидку смерть путіна: “Російський “фюрер” вже перебуває під крапельницями”

У російського диктатора серйозні проблеми зі здоров’ям

Коли помре путін — це питання, яке останній рік дуже непокоїть увесь український народ. Попри всю доброту та співчуття українців, кремлівському фюреру вдалося зробити так, що ціла нація бажає йому явно не здоров’я. І екстрасенси, астрологи та різні мольфари своїми прогнозами підтверджують, що сила слова дуже сильна, адже президенту рф жити залишилося зовсім небагато.

Як зазначила в інтерв’ю YouTube-каналу “PeopleLife” екстрасенс Марія Тиха, російський диктатор має серйозні проблеми зі здоров’ям, і зараз він усіма силами намагається продовжити собі життя. За словами експерта, путін активно лікується.

При чому проблем зі здоров’ям у нього достатньо. Страждає його репродуктивна система, адже диктатор має проблеми з його чоловічими гормонами. Також у нього не все гаразд із кістками. Також Марія не заперечує, що незабаром на путіна чекає операція.

“Суд — це погана карта, це може бути карта летального результату навіть… І трійка мечів — це судини… Я схиляюся до того, що цього року путін буде в якомусь прикордонному стані, може дійти до смерті”, — додала Тиха.

 

Читайте також  "Жахливий мороз у -14 градусів накриє Україну, нестримна гроза хлине у цих областях прямо завтра": фахівці про сніг і мороз

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело