Коли може відбутися новий масований обстріл України: названі терміни

Коли може відбутися новий масований обстріл України: названі терміни

Країна-терористка Росія регулярно завдає масованих ракетних ударів по Україні, зазвичай, із періодичністю близько двох тижнів, необхідних для накопичення сил і засобів. У зв’язку з цим чергова масштабна ракетна атака з боку російських окупантів може відбутися як раз на роковини великої війни – 24 лютого.

Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк під час телемарафону.

Попередній масований ракетний удар відбувся 10 лютого, коли ворог випустив по Україні 71 ракету. Якщо звернути увагу на тенденцію, якої дотримується окупаційне військо РФ, то наступний обстріл, найімовірніше, станеться ближче до 24 лютого.

“Якщо говорити про термін від одного масованого ракетного удару до іншого, то це зазвичай до двох тижнів. І можемо помітити, щовід попереднього до наступного – саме 24 лютого. Пам’ятаючи про потяг ворога до сакральних дат, треба бути напоготові”, – пояснила Гуменюк.

Водночас варто зауважити, що окупанти можуть змінити свої плани щомиті, тому завжди слід реагувати на сигнали повітряної тривоги, оскільки навіть точкові авіаційні удари забирають життя українців та приносять значні руйнування.

Зараз російське окупаційне військо тримає в Чорному морі до 12 судень ВМФ РФ, два з яких це ракетоносії для “Калібрів” із залпом до восьми ракет. Також в акваторії знаходяться два підводних ракетоносії ворога, на бортах яких теж близько 8 ракет.

Читайте також  Росія стягнула до України 82 тисячі військових

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело