Зірка українського спорту зізналася, що займалася сексом на Олімпіаді в Токіо

Несподівана заява титулованої атлетки.

Зіркова українська фехтувальниця Ольга Харлан зізналася, що вона займалася сексом під час Олімпійських ігор-2020 у Токіо.

“Секс на Олімпіаді? Був. У мене там хлопець був. Ми ж повинні були зачекинуться. Ліжка там нормально все витримували. Все було ОК. Коли він був? Не перед змаганнями… Після. Тому у мене і немає медалі”, – сказала Ольга.

о Олімпіади-2020 у Токіо Харлан підійшла в ролі лідера світового рейтингу і головної фаворитки на “золото” у змаганнях шаблісток. Однак українка сенсаційно програла вже в першому раунді і завершила виступи у столиці Японії.

Пізніше Ольга повідомила, що бере паузу у спортивній кар’єрі.

Харлан – багаторазова чемпіонка світу та Європи. На рахунку Ольги чотири олімпійські медалі Пекіна-2008 (“золото”), Лондона-2012 (“бронза”) і Ріо-де-Жанейро 2016 (“бронза” і “срібло”).

Харлан зустрічається з італійським фехтувальником Луїджі Самеле. На Олімпіаді в Токіо він завоював дві срібні медалі (в особистій та командній першості).
В олімпійському селищі Токіо спортсмени спали на ліжках з картону, які прозвали “антисекс-ліжками”, оскільки вони начебто здатні витримати вагу лише однієї людини. Спортсмени масово взялися перевіряти цю теорію, серед інших картонне ліжко випробували ірландський гімнаст та члени олімпійської збірної Ізраїлю.

Читайте також  Американського боксера ввели в кому після поразки жорстоким нокаутом (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело