Названо нову дату масштабного наступу Росії: до Міноборони звернулися до Заходу

Названо нову дату масштабного наступу Росії: до Міноборони звернулися до Заходу

Олексій Резніков закликає українських партнерів терміново діяти.

Відомий український державний діяч, міністр оборони України з 4 листопада 2021 року, а також адвокат Олексій Резніков заявив, що з’явилася нова дата потенційного масштабного наступу з боку окупантів. Він закликає українських партнерів не чекати та дати більше необхідного озброєння, щоб давати відсіч агресору.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «ТСН»

Як сказав міністр оборони України, путінські окупанти можуть піти у новий наступ 24 лютого 2023 року. Так, рівно через рік з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, може початися новий масовий наступ ворога. Саме через це Олексій Рєзніков просить українських партнерів якнайшвидше дати необхідну зброю для ЗСУ.

“Ми не можемо втрачати ініціативу… Думаємо, що з огляду на те, що вони живуть символізмом, вони можуть щось спробувати навколо 24 лютого”, – заявив український чиновник у своєму інтерв’ю.

Крім цього, він сказав, що наступ, найімовірніше, відбуватиметься на півдні та сході України. Також він наголосив на тому, що Україна не недооцінює ворога, оскільки Росія могла вже мобілізувати не 300 тисяч, а 500 тисяч «мобиків».

“Офіційно заявляли про 300 тисяч, але коли ми бачимо війська на кордонах, то, за нашими оцінками, це набагато більше… Ми говоримо нашим партнерам, що ми теж маємо бути готові якнайшвидше. Тому потрібна зброя для стримування ворога, адже все на війні вирішує ініціатива”, – додав Резніков.

Ще він звернувся до партнерів України, повідомивши про необхідність передачі літаків для ЗСУ. Олексій Резніков просить не затягувати цей процес і розпочати якнайшвидше вчити українських льотчиків.

Читайте також  У Росії закінчаться “інструменти війни”: Буданов назвав час вирішальної битви

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело