Росія хоче великого реваншу: Зеленський попередив про початок найважливішого періоду для України

Росія хоче великого реваншу: Зеленський попередив про початок найважливішого періоду для України

Українські військові вже почали готуватися до сценарію, коли росіяни почнуть посилювати наступ на Сході, сказав президент.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія прагне до реваншу на тих напрямках фронту, де у неї не вийшло захопити українську територію.

На прес-конференції за підсумками саміту Україна-ЄС президент заявив, що українські військові вже почали готуватися до сценарію, коли росіяни почнуть посилювати наступ на сході.

“Ми вважаємо, військові, розвідка вважають, що посилюватися тиск на сході держави буде. Росія хоче реваншу, реваншу хоче саме там, де не вийшло. Хоче на сході. Хоче забрати схід. Наше завдання – не дати це зробити. Не дати до моменту посилення нашої армії відповідною зброєю”, – сказав Зеленський.

Він також упевнений, що в України є шанси не допустити реваншу Росії.

“Також вони будуть хотіти повернутися і мати реваншистські кроки, згадуючи ту поразку, яка була восени, в напрямку Лиману і т.д. Наша стійкість хлопців там також залежить від зброї і мотивації. Мотивацію дають не тільки партнери, а й дух всередині нашої держави”, – підкреслив він.

 

Читайте також  Екстрасенс розповіла, як закінчиться війна в Україні (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело