Відомий астролог передбачила сильні вибухи в Росії вже на цих вихідних…

Ірина Звягіна стверджує, що 4-5 лютого для країни-агресора будуть непростими.

Відомий астролог Ірина Звягіна зробила у своєму блозі прогноз на вихідні, 4 і 5 лютого. Вона стверджує, що зараз Сонце зайшло в 16 градусів Тельця, де пробуде до 13 березня – це досить сильний тригер для Росії, який стане причиною несподіваних поворотів долі і проблем.

“Це екзакт з опозицією Венери і Плутона в гороскопі Росії. Дуже сильний тригер з гострим і несподіваним ходом подій, які може спровокувати. Що стосується Плутона, то по ньому завжди йде якесь накопичення, і з російським Плутоном це стосується ще й інформаційної складової війни. Ми повинні побачити, як щось вибухне “на болотах”, – написала Звягіна.

Вона стверджує, що наступ може початися в тому місці, де його зовсім не чекають. Попри те, що для Росії цей місяць буде зовсім не таким вдалим, як хотілося б, українським військовослужбовцям розслаблятися не можна.

“4 і 5 лютого на квадраті сонця з ураном потрібна особлива увага. Щось змінюється, багато цікавого, але багато і небезпечного. Добре тому, хто спритний, володіє тілом, думками, має периферичну увагу. Не дивиться, а бачить”, – резюмувала астролог.

Читайте також  "Їб*шу всіх, мені п**й, цивільні, не цивільні": російський окупант розповів, як знищує і катує мирне населення (аудіо)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело