Відомий екстрасенс розповів, коли чекати військового загострення та чи атакує Білорусь

Окрім передбачення для міст, Гордєєв також висловився про можливий напад

Відомий український “всевидячий” та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу “Битви екстрасенсів”, досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах Таро для шанувальників, кількість яких вже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв цього разу зробив розклад на те, що турбує українців уже котрий місяць – ймовірність нападу з боку Білорусі, і передбачив розвиток подій по містам на найближче майбутнє.

Екстрасенс заявив, що у Луганську ситуація дуже важка, мир “відкладається” ще на 4 місяці. У Донецьку вимальовується позитивніша картина, проте місто намагаються здати за великі гроші, хабарі. Все для того, щоб його повністю ізолювати.

“Намагаються домовитися за гроші, щоб здати позиції. Ведеться інша політика, намагаються брати хитрістю”, – пояснив він.

Харків, Запоріжжя та багато інших міст продовжать тероризувати. Жорсткі обстріли України будуть, але ближче до Нового року припиняться. Макс пояснив, що окупанти святкуватимуть і тому на якийсь час втихомиряться. Ситуація знову загостриться в середині січня.

Про напад Білорусі Гордєєв сказав мало, але натякнув, що ця подія “не за горами”.

https://www.instagram.com/reel/CmTf2S2gnXF/?igshid=MzVlODdmYjc=

Читайте також  Путін може повністю вивести війська з України: генерал розповів, коли розпочнеться

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело