Головні молитви дітей за батьків: завжди можна знайти вільну хвилинку на це

Головні молитви дітей за батьків: завжди можна знайти вільну хвилинку на це

Головні молитви дітей про здоров’я батьків

Іноді буває так, що ми не можемо знайти спільної мови з нашими батьками. Зокрема, найчастіше це відбувається в підлітковому віці.

Через деякий час ми все ж усвідомлюємо свою неправоту, і розуміємо, як важливі поради старшого покоління. Добре, коли усвідомлення цього приходить тоді, коли не все втрачено, і є до кого звернутися за допомогою.

Тому, потрібно регулярно молитися Господу про здоров’я батьків, і всіляко їм допомагати і підтримувати, коли це необхідно. Ця допомога може бути абсолютно різна – від моральної підтримки, до матеріальної.

У наш час люди постійно зайняті роботою, особистим життям, побутом і розвагами, і при цьому забувають про те, що потрібно зателефонувати батькам. Навіть на хвилинку.

Є кілька сильних молитов за батьків, які дійсно допомагають. Молитися за здоров’я батька і матері можна Господу Богу і Миколі Чудотворцю.

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Звертаюся до тебе за здоров’я батьків. Змилуйся і допоможи їм впоратися з хворобами тяжкими, та з хворобами саднящими. Надай їм сил для моління праведного і продовж роки життя на грішній землі. Хай буде воля твоя. Амінь.

Чудотворець Миколай, з благанням звертаюся до тебе. Захисти моїх батьків від втрати здоров’я, від немочі і наруги. Допоможи їм дістатися до православ’я вірного і відкинь всі смути від падіння тлінного. Заступися перед Господом Богом за них, і визволи від хвороби батьків моїх. Хай буде воля твоя. Амінь.

Добрий Боже! Твоїй опіці доручаю моїх батьків. Своїм Провидінням дивися за ними. Благослови їхній труд, підтримуй їхнє життя. Уділи їм благодаті завжди бути з’єднаними з Тобою. Помнож їхню віру, уповання на Тебе і любов серця; нехай у Тобі знаходять справжній мир. Допоможи мені постійно пам’ятати і активно допомагати батькам, щоб я міг (могла) їм віддячити за блага, отримані від них. Батькам нашим належить слушний відпочинок, а все ж таки вони турбуються про нас постійно. Подай їм, Боже, спокійний вечір життя та будь із ними, щоб не почувалися самотньо. Продовж дні їхнього життя, додай сил і надії, а колись дай осягнути вічну нагороду на небесах. Амінь.

Читайте також  "Вірус змінився і несе страшні симптоми, коли епідемія накриє Україну": лікарі про штам коронавірусу "Центавр"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело