“Влаштують жах”: астролог назвала 1 день у грудні, коли чекати випробувань Україні

“Влаштують жах”: астролог назвала 1 день у грудні, коли чекати випробувань Україні

Окупанти готують хитрий план на окупованих територіях та можуть влаштувати неприємності 22 грудня, каже астролог.

Грудень для України буде дуже напруженим місяцем. Як зазначає астролог Яна Тимощук, окупанти спробують наступати та залякувати українців.

Крім того, за її словами, в грудні існує одна вкрай небезпечна дата.

“З точки зору безпеки в Україні можуть бути прильоти і пошкодження енерго структур. Небезпечними вважаються дати після Повного місяця – 9,10,11 грудня. Варто враховувати дати 12.02.2022 та 22.02.2022 лютого. Ті, з якого почалися військові дії. Зараз буде – 22.12.2022 року. Там де багато двійок – чекати біди. З точки зору астрології є небезпечні сполуки. Будуть серйозні “боєголовки”. Ядерна загроза якось програється. Особливо варто бути обережним тим, хто перебуває на окупованих територіях. Ворог наступатиме і залишатиме після себе жах на окупованих територіях. Особливо буде на херсонському напрямку. Таке буде відбуватися до Нового року”, – сказала астролог.

Вона зазначає, що ми можемо отримати хороші і добрі новини протягом 9-11 грудня.

“Ми будемо тримати оборонну позицію, і на полі бою йде сильне дійство. Це буде складний період, але і переможний. На деяких напрямках будемо перемагати”, – сказала астролог.

Що чекає Україну 22.12.2022 – прогноз
“Певні території можуть бути звільнені. Буде дуже багато питань щодо атомної електростанції. Будемо шукати союзників, які будуть сильно допомагати. Ближче до 3 декади місяця отримаємо допомогу. Можуть активізуватися зрадники у владі і те, що може шокувати”, – сказала Яна Тимощук у своєму прогнозі.

Читайте також  Залужний зробив заяву щодо мобілізації в РФ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело