Білорусь готова до удару: експерти б’ють на сполох. Може відкритися другий фронт

Мешканців України попередили про повторний потенційний наступ з території Білорусі

Усіх мешканців України попередили про те, що на кордоні з Білоруссю концентрується російська військова техніка та так звані «чмобики». Експерти не виключають, що якщо Росії та Білорусі вдасться зібрати близько 90 тисяч військових, то вони можуть повторно піти на столицю України, і не тільки.

Відповідну публікацію було розміщено у різних соціальних мережах з метою попередження.

Після того, як Путін ввів часткову мобілізацію в РФ, до Білорусі почали перекидати мобілізованих з метою накопичення.

«Білорусь готова до удару: 90 тисяч російських військових перекидають до північних кордонів України. “З сьогоднішнього дня, тобто з 15 листопада, і до 5 грудня до Білорусі мають перекинути до 90 тисяч бійців. Таємно, в об’їзд міст, як завгодно. На доукомплектування, формування та поточні питання піде ще максимум 10 днів. Тож з 15 грудня можуть поперти до нас», – повідомляється в соціальних мережах.

Окрім цього, буквально днями мешканців столиці попереджали про те, що вони можуть побачити танки ЗСУ прямо на дорогах столиці. Тут панікувати не варто, тому що попереджалося про те, що нібито вестимуться навчання для захисту Києва та області від путінських окупантів, які можуть напасти з території Білорусі.

Читайте також  Загроза вторгнення Білорусі на територію України – висновок Пентагону

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело