“Може статися щось погане”: астролог попередила українців

“Може статися щось погане”: астролог попередила українців

Астрологи щосили намагаються передбачити, як розвиватимуться події в Україні

Особливо після такої феєричної деокупації Херсона, яка сталася 11 листопада. Українські військові звільнили місто від рашистких окупантів та спорудили українських прапор у центрі міста.

Однак відомий астролог Яна Езотеричка вважає, що швидка втеча росіян з міста без бою може бути поганим знаком, при тому, що це також історичний момент, здатний переламати хід війни. Докладніше про це інформує Телеграф.

Астролог зазначила, що раптове рішення піти з Херсона без найменшого бою насправді дуже хитре та продумане, і, швидше за все, росіяни мають якийсь хитрий план, з не дуже хорошими наслідками для українців.

“Окупанти приготували хитрий план щодо Херсона. Пішли вони без бою. Але це може бути пастка. Може статися щось жорстоке. Там можуть зосереджуватися сили і в них буде той результат, на який ми не очікуємо”, – зазначила Езотеричка.

Варто зазначити, що для херсонців небезпека не минула. Голова ОВА у Херсонській області Ярослав Янушевич закликав жителів Херсона та інших звільнених населених пунктів евакуюватись по можливості до інших регіонів України. Все через ймовірні артилерійські обстріли з лівого берега.

Читайте також  У Путіна вже прямо заявили, які українські області хочуть включити до складу РФ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело