Це увійде в історію: експерт розповів, як армія Путіна зробить “жест доброї волі”

ЗСУ виконують свою роботу з деокупації українських територій на відмінно. Кожен день наближає Україну до довгоочікуваної перемоги

Війна поступово йде своєю чергою, даючи українцям ще більше приводів боротися за свою незалежність.

Так недавнє визволення Херсона надихнуло всю націю, і дало сили для подальшої деокупації української території. Серед аналітиків навіть ходять деякі припущення щодо цього.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на військового експерта Олександра Коваленка.

Повідомляється, що до кінця року російська армія добровільно покине Луганську область. Цей “жест доброї волі” може бути таким же масштабним, як у Харківській та Херсонській областях.

“Вважаю, що до кінця 2022 року вони будуть змушені тікати зі Сватового аж до Старобільська, і тим самим буде звільнено значну частину Луганщини”,- сказав Олександр Коваленко.

Аналітик зазначив, що Збройні сили України зможуть звільнити лівий берег Херсонської області, південь Донецької області та Крим.

“Звільнення півдня – лівобережної Херсонщини, півдня Донеччини, і звісно, ​​тимчасово окупованого Криму відбуватиметься саме через Запорізьку область. Але це відбудеться не раніше 2023 року”,- зазначив Олександр Коваленко.

Читайте також  Все вирішиться в грудні: відомий астролог дав прогноз про розв’язку ситуації в Росії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело