“Його приберуть дуже впливові люди”: екс-глава українського МЗС розповів, що станеться з Путіним

“Його приберуть дуже впливові люди”: екс-глава українського МЗС розповів, що станеться з Путіним

Колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко розповів, що чекає на російського диктатора.

У мережі розмістили відеоролик, у якому йдеться про долю російського диктатора Путіна. З’явилися думки, що еліта РФ може усунути президента Росії ще до того, як його судитимуть у Гаазі.

Дану інформацію розмістили на YouTube-каналі Главред.

«Дипломат, керівник Центру дослідження Росії, екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко розповів в інтерв’ю Главреду про розкол в оточенні Путіна та підкилимну боротьбу в Кремлі, про пошук цапа-відбувайла у російській верхівці, якого зроблять винним у всіх провалах Росії на фронті, про неможливості протестів у Росії, навіть якщо за вбитих на війні даватимуть 5 кіло риби чи колесо від «Жигулів», а також про те, чому Путін не доїде до Гааги», – підписано відеоролик на YouTube-каналі.

Колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко дав унікальне інтерв’ю, де розповів про плачевну долю Володимира Путіна.

Крім цього, керівник Центру дослідження заявив, що усунути Путіна захочуть ті люди, яким вигідно залишатися на території Росії та ті, хто бажає залишитись при владі у Кремлі.

Також Володимир Огризко вважає, що ті люди, які хочуть убити Путіна, напевно, підуть до останнього. Однак вони це робитимуть не у відкритій формі.

Ще є цікава думка дипломата, в якій він каже, що президента РФ можуть утримати на місці для того, щоб передати на суд до Гааги і посадити його за ґрати.

Читайте також  У маленькому італійському місті зупинили коронавірус з допомогою експерименту

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело