Мольфар назвав точний місяць помсти за підрив Кримського мосту

Мольфар назвав точний місяць помсти за підрив Кримського мосту

За словами Макса Гордєєва, Росія продовжить бомбити Україну.

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що після підриву Кримського мосту Росія обов’язково помститься Україні. Найважчими будуть найближчі дні, адже країна-агресор завдасть багато ударів. Також ситуація буде надскладною у вересні.

“Якийсь час росіяни перечекають, бо у них зараз серйозні проблеми з фінансами, ракетами та тому подібним. Потім протягом шести днів будуть нормальні “прильоти”. Тому нам не варто ігнорувати повітряну тривогу. Вони мститимуться. Насправді нам всім варто боятися вересня. У них буде багато зброї, тому місяць буде дуже складним для нас”, – сказав Гордєєв в коментарі УНІАН.

Карти Таро, продовжив мольфар, вказують на те, що підрив Кримського мосту – це лише привід для Росії бомбити нашу країну. Однак, він вважає, що поки міст остаточно не буде зруйнований.

“Як я попереджував минулого разу, Кримський міст буде підірвано. В майбутньому це будуть систематичні часткові підриви, але поки я не бачу, що його остаточно зруйновано”, – каже Гордєєв.

На питання “Коли ми повернемо Крим?” він відповідає так: “З Кримом ситуація дуже важка. Там будуть воєнні дії, бо просто так нам його не віддадуть. Скоріш за все, бої будуть у наступного році, приблизно у липні. На даний момент ось така ситуація. Однак дуже багато факторів впливають на воєнні дії, тому сказати стовідсотково, що буде у майбутньому, поки неможливо”.

Нагадаємо, раніше екстрасенс Марія Тиха в інтерв’ю УНІАН розповіла, чим обернеться для України підрив Кримського мосту, які міста зараз перебувають під загрозою, чи будуть окупанти відступати, і коли почнеться розквіт нашої країни.

Читайте також  Екстрасенс розповіла, що почнеться після знищення Кримського мосту і на що піде Путін

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело