Починається щось серйозне: колони російських військ з’явилися на кордоні з Грузією

Починається щось серйозне: колони російських військ з’явилися на кордоні з Грузією

Біля російського контрольно-пропускного пункту Верхній Ларс на кордоні з Грузією, куди після оголошення мобілізації намагаються виїхати росіяни, з’явився бронетранспортер.

Вже ні для кого не секрет, що російські чоловіки масово тікають із Росії після оголошення 21 вересня президентом РФ Володимиром Путіним часткової мобілізації населення для війни проти України. Вони штурмують кордони Фінляндії, біжать також до Туреччини, Об’єднаних Арабських Еміратів, Сербії, а також Грузії. Хтось із політиків навіть напередодні озвучив цифру тих, хто не хоче вмирати на українській землі. Їх виявилося багато чимало близько 260 тисяч людей. Влада Росії, схоже, вже вживає з цього приводу заходів.

Так стало відомо, 26 вересня, на кордоні Грузії та РФ з’явилися російські військові.

У прикордонному управлінні ФСБ РФ по Північній Осетії прокоментували нам появу бронетехніки у КПП Верхній Ларс на кордоні з Грузією:

“Це планові переміщення. Жодного посилення немає”.

Наразі перед пунктом пропуску зібралося вже близько 3500 цивільних автомобілів. Про це повідомив віце-прем’єр республіки Ірбек Томаєв.

Зазначимо, що вже найближчим часом Грузія планує закрити кордони з Росією для чоловіків, депутат парламенту Грузії Нона Мамулашвілі.

“На жаль, громадянам Російської Федерації не вистачає мужності, як ви сказали, у вашому сюжеті, щоб протестувати та змінювати режим у себе. Краще для них бігти…”, – додала вона, коментуючи гігантські черги на російсько-грузинському кордоні.

Читайте також  “Прийняли рішення депортувати”: Стало відомо в яку країну екстрадують Саакашвілі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело