Потрібно почекати кілька днів: Арестович заінтригував новою перемогою ЗСУ

Українці із завмиранням серця стежать за перебігом контрнаступу на Півдні та Сході України. Блискучий початок звільнення української землі дає шанси на те, що до кінця року деякі області будуть повністю деокуповані

Одним із головних «рупорів» Офісу Президента є радник ОП та військовий експерт Олексій Арестович, який має неймовірний досвід через своє розвідувальне минуле. Не вірити йому причин немає, він каже суворо те, про що його інформує ОП.

Одна з останніх заяв Арестовича не може не тішити та не надихати. Докладніше про це інформує інтернет-видання УНІАН

За словами військового експерта, українські військові впритул підходять до Лимана, що на Донеччині. Незабаром, за словами Арестовича, станеться оточення, а отже повне знищення військ противника. Сам радник ОП зазначає, що гучні заяви робити ще зарано, поки не надійшла чітка команда від Генштабу.

Важливо наголосити, що ЗСУ знищує ворога дуже оперативно, але через низку необхідних заходів щодо забезпечення безпеки регіону та закріплення українських військ на звільненій ділянці, українці дізнаються про просування армії з невеликим запізненням у кілька днів.

Тому кожен новий день у кожного українця є шанс прокинутися у повністю звільненій та вільній Україні.

 

Читайте також  Повна ліквідація України: Арестович назвав головну мету Путіна. Він не зупиниться

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело