Коли закінчиться війна в Україні? Тарологиня назвала чіткий місяць: “Сильний наступ ЗСУ з РСЗВ”

Коли закінчиться війна в Україні? Тарологиня назвала чіткий місяць: “Сильний наступ ЗСУ з РСЗВ”

Тарологиня каже, що не можна часто робити розклади на такі теми, але зараз вже пройшло більше місяця з моменту її останнього звернення до карт з приводу закінчення війни.

Війна в Україні, яка триває з 2014 року вимотала всіх. Її активна фаза, що почалася 24 лютого 2022 року забрала життя військових, дітей. Росіяни зруйнували цілі міста, не шкодуючи нікого.

Логічно, що багатьох цікавить питання того, коли ця війна закінчиться. Відома білоруська тарологиня Валентина не змогла залишити українців без відповіді на це питання. Вона поділилася оптимістичним прогнозом на рахунок цього.

Тарологиня каже, що не можна часто робити розклади на такі теми, але зараз вже пройшло більше місяця з моменту її останнього звернення до карт з приводу закінчення війни. Валентина вирішила порахувати числа або вирахувати місяць.

“Випала десятка… І вісімка. Це 8 і 10 місяць, якщо їх скласти – виходить 9. Ось і дивіться 8, 9, 10. І випав Паж кубків. Це хороша новина, сюрприз, якась несподіванка. Сильна подія… І Дев’ятка мечів… Я думаю, що цей сильний наступ ЗСУ зупинить цю війну. Це РСЗВ, ракетно-зенітні комплекси, які поставлять союзники. За допомогою них все вирішиться. Це вересень-жовтень”,- такий позитивний прогноз вийшов у Валентини.

 

 

Читайте також  Астролог Влад Росс: З 1 червня ЗСУ прорвуть російський фронт. Ми увійдемо до Криму

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело