Сказала, що їй зле, і знепритомніла: у дитсадку померла 19-річна вихователька

У Полтавському районі раптово посеред робочого дня померла 19-річна няня місцевого дитячого садка. Дівчина встигла тільки повідомити колегам про погане самопочуття і знепритомніла.

Про це повідомляє Кolo.News.

Померлу виховательку звали Кундиль Марина. Сільська староста Валентина Пазущан розповіла, що дівчина встигла сказати: “Мені щось зле” і знепритомніла.

“Першою прибігла фельдшерка нашого ФАПу, згодом лікарі з сусіднього села, а потім вже й швидка прибула, але дівчина раптово померла, і всі реанімаційні заходи були бездієві”, – зазначила Пазущан.

Дівчина почала працювати в дитсадку, коли їй виповнилося 18. Раніше скарг на здоров’я не було.

“Швидка їхала 27 хвилин. До тих пір надавали допомогу троє медиків – сільська фельдшер, медсестра і фельдшер”, – розповіла завідувачка садка Марина Хорольська.

Завідувачка додала, що Марина сиділа з помічницею вихователя у спальні на стільчику біля хлопчика, якого няньчила. Вона раптово сказала, що їй зле, і знепритомніла.

“Ні уколи, ні масаж серця, ні штучне дихання – нічого не допомагало”, – зазначила вона.

У соціальній мережі знайомі і односельці дівчини висловлюють співчуття стосовно смерті Марини.

“Немає слів, щоб висловити всю тугу і скорботу. Маринка була світлою надією своїх батьків, будувала свої плани, радувала своїх близьких і друзів. Мріяла, любила. Для батьків вона була Сонцем, а стала ангелом з небес”, – написала Тетяна Андрійко.

Читайте також  Від коронавірусу помер український блогер Дмитро Стужук – фітнес-тренер і батько трьох дітей

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело