“Половинчаста капітуляція”: експерт розповів, на що може піти Росія після втечі своїх військ

Кремлю вкотре доведеться переглядати цілі вторгнення в Україну та якось пояснювати це росіянам

Після того, як ЗСУ дали потужну відсіч російським окупантам на самому початку путінського вторгнення, Кремль уже змінював цілі війни в Україні.

Схожа ситуація повториться і після того, як окупанти почали рятуватися втечею під час нинішнього контрнаступу ЗСУ. При цьому чергова зміна цілей і завдань вторгнення може вилитися в так звану “напівкапітуляцію” Росії.

Як повідомляє УНІАН, таким прогнозом поділився військовий експерт Юрій Федоров.

“Російські війська йшли і кидали свої позиції в Україні наприкінці березня біля Києва, під Сумами та під Черніговом. Це хаотичний відхід призвів до того, що політичні цілі операції було змінено. Замість денацифікації та демілітаризації загалом, як говорилося в Москві, були висунуті більш обмежені завдання та цілі. Я не виключаю, що тепер московській верхівці належить переглянути політичні завдання війни, а може піду на щось на кшталт напівкапітуляції. Чутки, про які вже почали з’являтися”, – зазначив експерт.

При цьому Федоров нагадав, що як тільки росіян втекли з Харківської області, то в Мережі одразу з’явився “мирний” документ Москви, яка нібито готова йти на великі поступки.

 

Читайте також  "Буде катастрофічна поразка РФ": астролог назвав точну дату капітуляції Росії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело