Почалося: військові Путіна терміново вивозять свої родини з Криму та з півдня України, – ГУР

ЗСУ змусили російську армію рятуватися втечею. Окупанти терміново збирають свої сім’ї, особисті речі, награбоване майно та намагаються переправитися до своєї Росії

Ефективний контрнаступ ЗСУ змусив путінських окупантів кидати свою техніку разом із боєприпасами та бігти у свої дрімучі російські краї, звідки їх висмикнув Путін та відправив до європейської та мирної України.

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, змушують так звану владу тимчасово окупованого Криму та півдня нашої держави терміново переселяти свої сім’ї на територію Росії.

Незважаючи на запевнення населення у безпеці перебування на півострові, представники окупаційної адміністрації Криму, співробітники ФСБ та командири деяких військових частин таємно від підлеглих намагаються продати своє житло та терміново вивезти родичів із півострова”, – йдеться у повідомленні ГУР.

При цьому, зазначається, що російські окупанти заборонили укладання угод з купівлі-продажу житла, встановили обмеження на пересування кримським мостом і всіляко намагаються закрити доступ до інформації про контрнаступні дії захисників України.

“Військова розвідка України нагадує, що всіх військових злочинців буде викрито і за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності”, – попереджають у ГУР.

 

Читайте також  Мольфар попередив про потужні удари по Києву...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело