Намагалися відьми: російські снаряди летять назад до Росії. Потужні удари

У понеділок, 5 вересня, у Маріуполі активізувалися сили спротиву.

Як зазначив радник міського голови Петро Андрющенко, це “день, коли всі бачать. Маріуполь впевнено крокує до деокупації”.

“Сьогодні однозначно день Маріупольського Опору… Мінус один окупант через чергову пастки. Щоб багато не розповідати, скажу щойно тепер російські бомби та міни вбивають російських військових у Маріуполі”,- написав він, не розкриваючи подробиць.

Як повідомлялося раніше, сьогодні в окупованому росіянами місті почали з’являтися мітки у вигляді літери “Ї”– символ українського спротиву.

“Ї” з’явилося в найнесподіваніших місцях і настільки масово, що окупанти розпочали розшукові заходи”,– наголосив Андрющенко.

Тим часом на сторінці “Маріуполь. Опір” відповіли окупантам.

“Що, русня, думаєте, налякали розшуком? Не тут було. “Ї” як символ опору з’являється навіть уночі… На знак протесту “Ї” на всіх площах міста. У парку, у скверах, на стовпах, парканах. Ручкою, крейдою, маркером”,– йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, близько 17:50 у Маріуполі пролунав гучний вибух. Рух опору Маріуполя підтвердив ліквідацію мінімум одного окупанта.

 

Читайте також  Поворотний момент у лютому: астролог Влад Росс назвав сприятливі дати для ЗСУ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело