“Все вже готове”: Лукашенко розповів, як домовився з Путіним про ядерний удар

Білоруський диктатор дуже стурбований тим, що Захід починає показувати свою реальну бойову міць, а війська Білорусі та Росії досі ходять у валянках та касках 50-х років.

Самопроголошений президент Білорусі Лукашенко почав загрожувати ядерним ударом, намагаючись наслідувати тези свого спільника Путіна.

Він навіть розповів, як домовився з російським бункерним Путіним про те, як буде переобладнано білоруські літаки під можливість завдання ядерних ударів, реагуючи на постачання озброєнь Заходом до деяких країн Східної Європи.

“Вони повинні розуміти, що жодні гелікоптери, літаки, якщо вони підуть на загострення, їх не врятують. Ми колись із Путіним у Пітері заявили, що переобладнаємо і білоруські літаки Су-24 для того, щоб вони могли нести ядерну зброю. Ви що, думаєте, ми мовою ляпаємо? Все готово! Тому нехай привозять”,- заявив Лукашенко, якого цитує Оглядач.

Лукашенко також почав загрожувати всьому світу, мовляв, цілі вже визначено та удару буде завдано відразу. У тому числі з території Білорусі.

“Нехай думають. Я їх попередив: не дай Боже, якась серйозна провокація проти Білорусі– цілі у нас визначені. Центри прийняття рішень– ми їх знаємо. Я не загрожую нікому. Тому ви не турбуйтеся. Вони дивляться за нами, а ми стежимо за ними”,- зазначив диктатор.

Читайте також  Путін влаштував пекло на Луганщині: будинки горять разом з людьми. Перші подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело