“Я побачив які у всіх емоції відносно мого вчорашнього спілкування з добровольцями в Золотому, тому хочу пояснити всім наступне…”

Президент Володимир Зеленський відверто розповів про поїздку на Донбас, де провів кілька діб, повідомляє прес-служба президента в Фейсбук

«Провів дві доби в Золотому. Їздив на передову. Зустрічався з вчителями і лікарями, які, незважаючи на складні умови, продовжують робити свою роботу.

Говорили про побут на лінії розмежування, про соціальні потреби, а також про можливе розведення військ. Зрозумів одне – всі хочуть миру. Всі готові до розведення», – зазначив він.

Зеленський уточнив, що дізнався від місцевих, що «на околиці в приватному будинку оселилася група озброєних людей. Жителі Золотого не на жарт стурбовані, хто це такі. Вирішив поспілкуватися з ними сам.

Деякі розмови виявилися емоційними». «Однак готовий і далі говорити і шукати взаєморозуміння. Але самими лише розмовами війни не закінчити. Мені важливо було почути українців, які чекають світу. Це для мене головне.

Ми повинні шукати шляхи і працювати для завершення війни. І не за всяку ціну – підкреслюю це. Капітуляції не буде ні в якому разі. Це я кажу як Президент і Верховний Головнокомандувач.

Упевнений, у нас все вийде і Україна знову буде єдиною», – підкреслив він

Читайте також  Солдат почесної варти, у якого впала шапка, прокоментував вчинок Президента(ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -