По яких містах Путін може завдати ядерного удару: прогноз астролога Влада Росса

“Путіну противна Галичина, і він буде спопеляти її”,- сказав Росс.

Відомий астролог Влад Росс розповів, що президент РФ Володимир Путін готується до атомної війни. Вже в серпні він може завдати удару по західній Україні.

За словами експерта, Путіну вже нічого втрачати, тому він може зважитися на ядерний удар.

“Путін вже готується до атомної війни і продумує ситуацію. Він розуміє, що жити йому залишилося всього кілька місяців. Він хворий, він при смерті, ходячий труп. Його вже абсолютно нічого не тримає на Землі. І він може запам’ятатися в історії планети, як людина, яка застосувала ядерну зброю”, – зазначив Влад Росс у коментарі Главреду.

Також астролог додала, що диктатор Путін може завдати удару по містах західної України, а ось Київ і Одеса поки знаходяться в безпеці.

“Путіну противна Галичина, і він буде спопеляти її. Разом з Польщею. Найнебезпечніше місце в плані нанесення ядерного удару Росією – це західні міста України: Львів, Івано-Франківськ та Луцьк. Найбільша небезпека існує для Луцька, оскільки там в розумінні Путіна знаходяться “нацисти”. Це – найнебезпечніші місця, куди шизофренік Путін може націлити ракети з ядерними боєголовками”, – додав Росс.

Читайте також  "Зброя, яка змінює правила гри": Арестович розповів, що чекає на армію РФ на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело