До 15 вересня: названо чотири області, які Путін восени хоче оголосити частиною Росії

Кремлівський старий маразматик Путін остаточно рушив розумом і хоче анексувати стразу три області за допомогою псевдореферендумів

Російський президент-терорист Путін має намір провести так звані “референдуми” не лише на території Донецької та Луганської областей. У планах літнього диктатора – так зване “народне голосування” і на території Запорізької та Херсонської областей.

Питання, яке виноситиметься на “голосування” очевидне:”чи хочете ви стати частиною Росії?”.

 

Як повідомляє Оглядач, видання Bloomberg підтверджує цю інформацію, посилаючись одразу на три джерела, поінформовані про стратегію керівництва Росії. Фейкове голосування в українських регіонах планують провести до 15 вересня.

Цей план підтверджує і заява міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова про розширення “географічних цілей” війни.

Керує проектом Сергій Кирієнко, перший заступник глави адміністрації Кремля. Він регулярно відвідує окуповані території, щоб спостерігати за підготовкою “офіційних осіб” до “референдуму”.

Наголошується, що анексія потрібна керівництву РФ, щоб показати прогрес і змусити населення Росії забути про провали армії на полі бою.

При цьому у виданні зазначили, що українці після всіх скоєних солдатами РФ звірств не братимуть участі в таких референдумах, хоча Кремль має багаторічний досвід фальсифікації результатів як “референдумів” у чужій країні, так і виборів у своїй власній.

До того ж “референдуми” не будуть визнані міжнародною спільнотою і не матимуть жодної юридичної сили.

Читайте також  Рунолог відповів, чи буде напад на Київ з Білорусі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело