Силовики вже готують заміну Путіну: у розвідці назвали ім’я несподіваного кандидата

Ім’я цієї людини досі ніхто не називав. Він пов’язаний із силовим блоком владної верхівки Росії

Багато експертів та ЗМІ вже не раз заявляли, що наступником Путіна може стати не менш агресивний секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев.

Тим часом представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибицький в ефірі національного телемарафону повідомив, що наступником Путіна може стати зовсім не Патрушев, а його син.

Про це повідомляють “Факти”.

“Поки що підтвердженої інформації про заміну Путіна немає. Але те, що він (Микола Патрушев, – Ред.) вводить його у найвищі ешелони влади – таки плани Патрушева мають, – сказав Вадим Скибіцький.

Старший син Миколи Патрушева – Патрушев Дмитро Миколайович, 1977 року народження, очолює Міністерство сільського господарства Російської Федерації.

Молодший – Патрушев Андрій Миколайович, 1981 року народження, займається підприємництвом.

І Дмитро, і Андрій закінчили Академію ФСБ РФ. Займали керівні посади в системі “Газпрому”.

А ось Патрушев-старший поряд з Ігорем Сєчіним входить до найближчого оточення Путіна і відповідає у нього за силовий блок. Вони починали працювати разом ще у Ленінградському управлінні КДБ СРСР.

Як неодноразово стверджували російські журналісти, саме Патрушев відповідальний за найбільш скандальні спецоперації режиму Путіна, пов’язані з його приходом до влади, Чечнею, втручанням у справи інших держав, переслідуванням опонентів та вторгненням в Україну.

 

Читайте також  П'яні росіяни вбили жінку, а її маленьку доньку ґвалтували щодня

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело