Путін відповів на пропозицію Зеленського про “зустріч у будь-якій точці на Донбасі”

Президент Росії Володимир Путін відповів на пропозицію Президента України Володимира Зеленського про зустріч на Донбасі.


Він зазначив, що спершу варто поговорити із так званими “ЛНР і ДНР”. Про це він заявив в ефірі одного з пропагандистських російських телеканалів.

Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то тоді керівництво України повинно зустрічатися з керівниками ДНР і ЛНР. А вже потім обговорювати ці проблеми з представниками третіх країн, якої в даному випадку є Росія,
– сказав Путін.

Зеленський запропонував Путіну зустрітися на Донбасі
Президент Володимир Зеленський звернувся до Путіна з пропозицією провести зустріч у будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна.

Глава нашої держави наголосив, що 19 і 20 квітня під час засідань радників лідерів країн “нормандської четвірки” та підгрупи з безпеки у ТКГ обговорювалося відновлення режиму повного припинення вогню, але Росія відмовилася його підтримати.

За його словами, також прозвучала пропозиція зустрітися на лінії розмежування, щоб максимально точно побачити та зрозуміти ситуацію.

А що мені розуміти. Я кожен місяць там буваю. Пане Путін. Я готовий піти ще далі та запропонувати вам зустрітися у будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна. Слава Україні!
– підсумував Володимир Зеленський.

 

Читайте також  Кабмін готує нову програму іпотечних кредитів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело