Лукашенко заявив, що Захід готується напасти на Росію з території України

Лукашенко заявив, що Захід готується напасти на Росію з території України

Схоже, що вік дається взнаки. Лукашенко починає лякати своїх громадян нібито вторгненням Заходу.

Білоруський самопроголошений президент Лукашенко оголосив на всю Білорусь, що провів важливу зустріч зі своїм спільником Путіним.

Як повідомляє Белта, на цій зустрічі обидва диктатори обговорювали нібито підготовку нападу країн НАТО на територію Росії.

При цьому Лукашенко зазначив, що “вторгнення НАТО проходитиме через області України”.

“Останнім часом (і ми це детально обговорювали вчора з Президентом Російської Федерації) розробляються стратегічні плани нападу на Росію. І головний напрямок удару (історія повторюється) – через Україну та через Білорусь”, – сказав Лукашенко.

Раніше повідомлялося, що білоруські військові попередили Лукашенка про те, що вступ Мінська до війни проти України може знищити суверенітет Білорусі.

Про це йдеться у листі військовослужбовців 5-ї спеціальної бригади спеціального призначення збройних сил Республіки Білорусь на ім’я Лукашенка.

За словами офіцерів бригади, вони спостерігають “найгрубіше порушення” владою Росії білоруської конституції, згідно з якою “Республіка Білорусь має верховенство і повноту влади на своїй території, самостійно здійснює внутрішню та зовнішню політику”.

Білоруські спецназівці впевнені, що спроба президента РФ Володимира Путіна втягнути Білорусь у війну “є нічим іншим, як знищенням суверенітету Республіки Білорусь”.

 

Читайте також  Хто вигадав 8 Березня: суперцікаві факти

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело