Путін уже готовий накласти на себе руки: почалися розправи в Кремлі. Знищують свідків

Геннадій Мацегора перейшов на бік ворога у перші дні війни та всіляко сприяв російським окупантам у Куп’янську. На цьому тлі дуже дивно, що зараз чоловіка заарештовано росіянами і утримують під вартою.

Місто Куп’янськ у Харківській області знаходиться в окупації з перших днів повномасштабного вторгнення Росії до України. Ще б пак, мер міста відразу пішов на співпрацю з росіянами. Більше того, чиновник запропонував окупантам блага і страви у вигляді поліцейських авто, місця для поселення та плацдарм для зйомок пропагандистських сюжетів, в яких деякі місцеві радіють святкуванню 9 травня та гаслам типу “дякую за перемогу”. Ось тільки вірно кажуть, що зрадників не люблять ніде.

Так стало відомо, що російські окупанти заарештували мера Куп’янська Геннадія Мацегору, який раніше перейшов на їхній бік.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов на телемарафоні.

“У нас є інформація про те, що Мацегора заарештовано окупантами, перебуває під вартою. Напевно, така доля чекає на всіх зрадників нашої країни, тому що вони не потрібні навіть окупантам”, – зазначив він.

Називаючи причини арешту, Синегубов наголосив, що для окупантів Геннадій Мацегора це “відпрацьований матеріал”.

“Це у них системна робота, оскільки вони спочатку таких людей повністю використовують, їх ресурс, а після того їх прибирають. Ми розуміємо, що підвал – це тимчасова історія, а далі на них чекає, напевно, більш строга історія. Зрадники свого народу, своєї землі мають нести найсуворіше покарання”, – сказав Синегубов.

Читайте також  Путін готовий запровадити військовий стан у Росії та "заморозити" всю країну, - Гармаш

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело