У Путіна залишився лише один вихід: в Росії почався незворотній процес

У Путіна залишився лише один вихід: в Росії почався незворотній процес

Українські війська зуміли зламати хребет російській армії, коли знищили елітні війська окупантів на Харківщині. Тепер у росії настане незворотній процес, що призведе до перезапуску путінського режиму.

Про це в ефірі Апостроф заявив TV військовий експерт, голова Українського центру безпеки та співробітництва Сергій Кузан.

“Це величезний злам для їхнього генералітету. Ми бачимо, як у середовищі їхніх військових, їхніх генералів уже назрівають протести, а можливо навіть бунти. Їхні генерали розуміють, що у путіна є лише один вихід – призначати винних серед військових і демонстративно з ними розправлятися, карати. Отже, вони будуть невдоволені, їхнє невдоволення ростиме. Це вже незворотній процес, який спричинить перезапуск цього путінського режиму. Тобто це все має бути змінено”, – пояснив Кузан.

За словами експерта, перемога на Харківщині додає українським військам впевненості в здатності вибити ворога з нашої землі. Проте цей процес буде непростим.

“Для нас, знову ж таки, це додає впевненості в тому, що якщо позбавити росіян переваги в кількості артилерії, в кількості техніки, якщо вирівнятися по цих показниках, ми дуже швидко виб’ємо ворога з нашої землі. Та все ж таки цей шлях буде непростим, тому що вони концентрують свої війська вже на вужчих напрямках. Вони концентрують їх на Донецькому, на Луганському напрямку, тому нам буде ще дуже непросто”, – додав Кузан.

Експерт зазначив, що хоча вигнання ворога триватиме деякий час, перемога вже за нами.

“Ми зламали сьогодні хребет російській армії. Російська армія вже не зможе відновитися, навіть якщо прямо зараз припинить бойові дії, до довоєнного стану протягом найближчих років. Зараз нашим завданням є завдати остаточну поразку прямо тут, в Україні, щоб нарешті вибити зуби цьому російському ведмедю”, – резюмував Кузан.

Читайте також  Навіщо Путін оголосив росіянам про завершення мобілізації: пояснення Арестовича

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело