Путін оголосив паузу у війні з Україною: людей більше нема. Ось і дострибався чорт

Путін оголосив паузу у війні з Україною: людей більше нема. Ось і дострибався чорт

У російському міністерстві оборони розповіли, що паузу взято нібито для того, щоб солдати могли відпочити та отримати посилки від своїх сімей.

Путинська окупаційна армія зазнає історичних втрат при вторгненні в Україну. Такої кількості трун Росія не отримувала з часів Афганістану чи Чечні.

До збожеволілого Путіна нарешті дійшло, що з такими темпами він невдовзі залишиться без армії та вторгнення в Україну треба закінчувати.

Російське міністерство оборони вирішило зробити черговий “крок доброї волі”, оголосивши про паузу у бойових діях. Як повідомляє Кореспондент, Кремль пояснив цю дивну паузу, що насторожує, “відпочинком” для російського гарматного м’яса.

“У підрозділах, які виконували бойові завдання під час “спеціальної військової операції”, проходять заходи щодо заповнення бойових можливостей. Військовослужбовцям надано можливість відпочити, отримати листи та посилки з дому”, – заявили у військовому відомстві РФ.

Там також зазначили, що на польових пунктах проходить планове обслуговування бойових машин.

Нагадаємо, 15 червня видання Bloomberg з посиланням на високопоставлені джерела в ЄС повідомило, що за перші 100 днів загарбницької війни в Україні Росія втратила більшу частину свого військового потенціалу, тому через кілька місяців їй доведеться уповільнювати наступ, крім того, в країні-агресорі можлива загальна мобілізація.

Читайте також  Астрологиня попередила українців про низку небезпек до кінця березня: в які дати

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело