Карма? Патріарх Кирило впав під час освячення храму. Відео

Карма? Патріарх Кирило впав під час освячення храму. Відео

Під час освячення храму в Новоросійську глава Російської православної церкви Кирило (Володимир Гундяєв) смачно впав. Він послизнувся на мармуровій підлозі – і розтягнувся на весь зріст.

Відео падіння з’явилося у мережі, звідки його в Росії вже почали видаляти. Хоча в РФ падіння Гундяєва пояснюють “коронавірусними обмеженнями”, враховуючи його схвалення війни в Україні, це більше схоже на карму чи божу кару.

Гундяєв послизнувся на мармуровій підлозі під час літургії. За даними протодіякона Андрія Кураєва, він забився спиною об ребро кафедри.

“Неприємний казус стався сьогодні на освяченні храму в Новоросійську. Після закінчення освячення храму під час сходу з кафедри впав патріарх Кирило, послизнувшись на дорогій мармуровій підлозі. Не встигли ні співробітники охорони, ані служба протоколу, ані єпископи, що стояли поруч. Патріарх забився спиною об ребро кафедри. Літургія продовжилася. Митрополит Григорій і місцевий єпископ Феогност винувато дивляться спідлоба на патріарха і чекають на реакцію. Але винні коронавірусні обмеження, через які патріарх не дозволяє торкатися себе і підтримувати на сходах”, – написав Кураєв.

У мережі вже гадають, що це: карма за підтримку війни, божий гнів чи провісник неминучого та швидкого падіння Росії.

“Те, що я сьогодні впав – нічого не означає. Просто підлога прекрасна, така вона блискуча і гладка. Але, коли на неї падає вода, навіть свята, працюють закони фізики. Цією прекрасною підлогою я так невдало прокотився. Але з милості Божої, без жодних наслідків”, – сказав Гундяєв.

Варто зазначити, що Кирило продовжує виправдовувати війну, розв’язану Російською Федерацією в Україні. За його словами, Росія захищає свої кордони.

Читайте також  Окупанти назвали ціну опріснення води в Криму і терміни

“Ми ні з ким не хочемо воювати, Росія ніколи ні на кого не нападала. Це дивно, коли велика і могутня країна ні на кого не нападала, вона лише захищала свої кордони”, – раніше заявляв він.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело