Астролог розповів що росія програє у війні з Україною.

Астролог зазначає, що влітку 2022 року повториться історія Кримської війни.

Астролог Ольга Медвецька, яка раніше розповіла про зміни на фронті на користь України, обнадіяла українців новим астрологічним прогнозом. Вона розповіла, коли нарешті настане мир в Україні, і як програє росія.

У своєму прогнозі, який Медвецька опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі, астролог нагадала, що з 25 червня почне діяти квадрат Марс-Плутон, під час якого посилиться ескалація військових подій, тому вона радить не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Ольга Медвецька зазначає, що у серпні 2022-го року планети вишикуються так само як у середині травня 1855 року, коли настав етап розв’язки Кримської війни. А так, як історія циклічна і повторюється, але з високою ймовірністю вона повториться і тут, що означає, що до цього періоду росія вже програє.

“Чесно кажучи, не думаю, що це буде саме в серпні. Але й того разу до підписання остаточних документів про поразку пройшов ще деякий час. Так і нам доведеться повозитися з ними. Але результат, як підказує історія та зірки, буде незмінним”. — пише астролог, пророкуючи перемогу Україні.

Читайте також  Щось почнеться: Путін терміново вивів у морі 5 підводних човнів із Севастополя. Усього їх 7

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело