Під Дніпром учень на уроці праці отримав струс мозку

Під Дніпром учень на уроці праці отримав струс мозку

Струс мозку виявили у хлопця після уроків, коли батьки відвезли його до лікарні.

У Новомосковську у школі №2 учень отримав травму голови на уроці праці. Дитина перебуває на лікуванні.

Про це у групі “Батьки SOS” розповіла тітка 9-класника Тетяна Скляр.

За словами жінки, на уроці праці у 9 класі, де навчається її племінник, вчилися робити стільці. Один хлопець заради розваги пожбурив сидушку для стільця в однокласника. Удар прийшовся в область скроні.

“Учитель це побачивши, не надав ніякого значення. Швидку ніхто не викликав, до медсестри не відводили. Племінник просидів ще 2 уроки і написав бабусі, що йому погано, нудить і дуже болить голова. Бабуся повідомила класному керівнику, щоб відвели його до медсестри. Медсестра проміряла тиск-145/90 був через 2 уроки після удару. Його відпустили додому, вдома боліла голова сильно, нудило. Зробили МРТ і були у невролога – струс мозку”, – розповіла родичка постраждалого хлопця.

За словами жінки, керівництво закладу з батьками школяра не зв’язувалося.

У групі батьки порадили родині постраждалої дитини написати заяву до поліції. Також у коментарях зазначили, що у таких випадках у школі повинні створити комісію, розібратися в причинах, вжити заходів щодо усунення причин і покарати тих, хто діяв не за інструкцією. Учитель повинен був відразу повідомити адміністрацію школи і медичного працівники, ті, в свою чергу, батьків.

Читайте також  На Волині учня посадили за стару парту, бо батьки не заплатили за нову (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело