Називав себе” господарем українців”: ЗСУ гримнули військового РФ, який довго погрожував Україні. Фото

20-річний Олександр Арбузов з села Матвіївка Саратовської обл.був єдиним годувальником у матері. Ось тільки біля матері йому не сиділося і, уявивши себе великим загарбником, став мішенню ВСУ.

Це саме той солдат, що перед поїздкою на війну обіцяв стати “новим господарем українців”. Крім того, він допускав образливі публікації в соцмережах.

Про такий цікавий момент повідомив в Twitter офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан. Він показав фото Арбузова з коханою.

“Єврогейці, заздалегідь вчимо російську мову, будете зустрічати своїх нових господарів!”- писав хлопець в мережі.

У коментарях відреагували на випад в бік України і Європи: “вже не стане господарем навіть своєму собаці”, “в пекло з привітанням від єврогейців”, “господар приймає черв’яків”, – написали користувачі.

Відомо, що у війська рядовий Арбузов пішов 18 червня 2020 року і після 3 місяців уклав контракт на військову службу.

Повідомляється, що солдат загинув 25 березня 2022 року, поруч з ним розірвалася міна. Осколки пробили каску, поранили голову і легеню. Його намагалися евакуювати на ношах двоє товаришів по службі, але вони теж були вбиті українськими військовими.

На сторінці мами Олександра Арбузова, Лариси Олександрівни, в Одноклассниках тепер лише фотографії єдиного сина, пісня-реквієм” спорожніла без тебе земля ” і сотні співчуттів з усієї країни.

“Син служив у частині військ хімзахисту в селищі саперний Ленінградської області. У жовтні приїжджав до нас у відпустку. Він надсилав мені фотографії, але вже після дати його загибелі з WhatsApp зникли всі його фотографії за останній рік”, – розповіла після похорону мати бійця.

Читайте також  Нумеролог розповів, яку "перемогу" росія винесе з війни в Україні: "Розпад неминучий"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело