Чи говорила Ванга про перемогу України? Пророцтва провидиці розкрив племінник: “Дороги будуть у небі”

Чи говорила Ванга про перемогу України? Пророцтва провидиці розкрив племінник: “Дороги будуть у небі”

Все це вже поступово збувається, і навіть найзатятіші скептики ставляться до Ванги вже з розумінням

25 років тому цей світ залишила найвідоміша провидиця світу з Болгарії – Ванга. Яким було останнє пророцтво жінки, а також, чи знала вона про жахіття на Землі ще за життя.

Сюжет був знятий телеканалом ICTV спеціально для програми новин Факти, де щодня українцям розповідають про всі новини за день у країні та у світі.

Жила Ванга у болгарському місті Петрич, що розташований на кордоні з Грецією та Північною Македонією. Знайти її будинок було досить просто, тому що на кожному розі пам’ятники їй.

Чутки про те, що в цьому куточку світу живе молода сліпа провидиця, почали з’являтися на початку Другої світової війни. Люди вірили і вірять, що це все правда, і її передбаченням присуджено справдитися.

У місті Сонячний берег журналісти зустрілися із племінником Ванги. Він розповів ексклюзивне передбачення своєї тітки.

Передбачила жінка і трагедію в Курську, і теракт у США 2001 року, проте, щодо пандемії ніхто достовірно не впевнений. Учениця Ванги каже, що та передбачила хворобу, яка триватиме тривалий час, і перший рік всю планету буде шоковано. Так і сталося.

Племінник Огнян Стоянов також розповів про те, що ж провидиця говорила про майбутнє:

“Прийде час, коли одяг сам змінюватиме свій колір за бажанням людей, що стіни будинків будуть за бажанням людей різної прозорості. Говорила, що прийде час, коли дороги будуть у небі”.

Все це вже поступово збувається, і навіть найзатятіші скептики ставляться до Ванги вже з розумінням.

Читайте також  “Запам’ятайте – жінка врятує Україну!”: Шокуюче пророцтво, яке підняло на вуха всю країну. Прийде нова ера!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело