Путіна перекосить: відомий російський олігарх взяв автомат і вступив до лав ЗСУ. Відео

Екстопменеджер одного із найбільших універсальних банків РФ вступив до легіону “Свобода Росії” і тепер воюватиме проти режиму Путіна.

Стало відомо, що до збройного формування “Легіон Свобода Росії” вступив колишній топ-чиновник “Газпромбанку” Ігор Волобуєв. В Росії чоловік був віце-президентом Газпромбанку – комерційного банку газової промисловості, одного з найбільших універсальних банків Росії.

Про таку несподіванку для Путіна в суботу, 11 червня, повідомив Telegram-канал легіону “Свобода Росії”.

“Колишній віце-президент Газпромбанку Ігор Волобуєв вступив в легіон “Свобода Росії”. Наше діло праве! Путіна буде знищено! Перемога буде за нами”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, опубліковано відео з Волобуєвим на стрільбищі.

“Мрії збуваються. Я тепер служу в легіоні “Свобода Росії”, – говорить Ігор Волобуєв у ролику.

Він також закликав земляків, які ненавидять путінський режим та хочуть, аби Росія стала вільною демократичною країною, приєднуватися.

Про чоловіка відомо те, що Ігор Волобуєв виїхав з Росії одразу після початку широкомасштабної війни, та підтримав Україну, зокрема через те, що його батько живе в Охтирці на Сумщині. Своє рішення Волобуєв обгрунтував бажанням приєднатися до підрозділів тероборони.

“За національністю я українець… Я не міг більше спостерігати з боку, що коїть Росія з моєю батьківщиною. Мій візит – це як покаяння, я хочу відмитися від свого російського минулого. Я хочу залишитися в Україні до перемоги”, – пояснював він.

За словами Волобуєва, він хотів повернутися ще з 2004 року, але не зміг “за сімейними обставинами”.

Читайте також  Це станеться таємно: Жданов розповів, як Україна може хитро добити Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело