Пригожин заявив, що Росія готова до ядерного удару: розбомблять Бєлгород

Пригожин заявив, що Росія готова до ядерного удару: розбомблять Бєлгород

Ватажок “вагнерівців” вважає, що російські окупанти можуть завдати ядерного удару по Білгородській області

Ватажок приватної військової кампанії “Вагнер” Євген Пригожин висловив свої побоювання про те, що путін може відкрити валізу з червоною ядерною кнопкою, але удар прийде не по Україні, а по території росії.

Пригожин вважає, що російські окупанти можуть завдати ядерного удару по Білгородській області. Нещодавно керівник бойовиків звинуватив Міноборони рф в тому, що влада не може забезпечити безпеку мешканцям, а зараз розглядає такий фатальний сценарій.

“Я боюся, як би у них не було паскудної думки ядерну бомбочку на свою територію кинути. Чи не тому ми відступаємо в Білгородській області, даючи їм просуватися, що по чужій кидати – страшно, а по своїй кинемо? Покажемо, які ми красені психічно хворі. Дивишся, ЗСУ стоятиме в якомусь селі, а ми типу “тактичною ядерною зброєю”, – заявив Пригожин.
Більше того, ватажок “вагнерівців” сумнівається у придатності ядерної зброї, враховуючи, “у якому стані вони все інше тримають”.

Днями засновник ПВК Вагнер заявив, що його найманці поїдуть воювати в Білгородську область, не питаючи дозволу Міноборони рф. Він планує зупинити “свавілля”, а саме – захоплення території росії.

Читайте також  "Влаштують хаос": окупанти влаштують навалу 24 лютого, буде бій за одне місто України - астролог

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело