Зеленський готовий зідзвонитися з Ердоганом і Путіним: названо важливу умову

Зеленський готовий зідзвонитися з Ердоганом і Путіним: названо важливу умову

Володимир Зеленский готовий до телефонних переговорів із Путіним та Ердоганом за умови, що президент РФ готовий брати у них участь.

Про це повідомив прессекретар президента України Сергій Нікіфоров у коментарі виданню “Страна.UA”.

“Президент України Володимир Зеленський розгляне пропозицію провести телефонні переговори з главами Росії та Туреччини Володимиром Путіним і Тайіпом Ердоганом, якщо президент РФ буде готовий у них брати участь”, – заявив він.

Нагадаємо, Туреччина сподівається, що повномасштабна війна, яку розв’язала Росія в Україні, припиниться якнайшвидше, адже ситуація щодня погіршується.

На переговорах турецька сторона закликатиме лідерів двох країн використати дипломатію у питанні війни в Україні, яку розпочала Росія своїм повномасштабним вторгненням на українську територію.

“У понеділок у мене будуть телефонні дзвінки з президентами як Росії, так і України. Ми і надалі закликатимемо сторони використовувати канали діалогу та дипломатії”, – зазначив президент Туреччини.

Раніше ми писали, що міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив, що у разі нападу РФ на одного з союзників НАТО Північноатлантичний альянс дасть необхідну відповідь. Але НАТО не втручатиметься у війну в Україні.

Читайте також  "Путін намітив повне знищення енергоструктури України до зими" – політолог

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело