Чекаємо кінця вересня: астролог розповіла, коли Росія залишиться без Путіна

Зазначається, що починаючи з 24 серпня і до кінця вересня для Росії настає найскладніший період.

Відомий астролог Наталія Власенко прогнозує, що вже найближчим часом Росія може залишитись без президента Путіна. За її словами, період із 24 серпня по 25 вересня буде вкрай складним для росіян – може настати фінансовий крах та повне падіння банківської системи.

Про це повідомляє Главред.

“З 24 серпня по 25 вересня в Росії починається складний період. Виходячи з натальної карти Путіна, швидше за все, він вже мертвий. У самій же країні варто чекати зміни в секторі міжнародних відносин (можуть з’являтися нові угоди, або відбуватиметься розрив контрактів з партнерами), які російській владі, швидше за все, не сподобаються”, – зазначає астролог.

Також відбуватимуться порушення у зовнішній торгівлі. При цьому тиск санкцій на країну-агресора не спаде.

Крім цього, в РФ посилюватиметься військовий сектор, але, швидше за все, вже для захисту, адже можуть бути порушені межі Росії.

“До 25 грудня сильно постраждає банківська система. Амбіції Росії зростатимуть, проте відбуватиметься це на тлі багатьох суперечностей та складнощів серед владної “верхівки”. У цей період варто чекати на національні суперечки та хвилювання через президента”, – каже астролог.

У той час може виникнути справжнє бажання вести діалог. Також приблизно в той період часу в міжнародних судах вже може розпочатися розгляд злочинів, які скоїли російські окупанти в Україні, зазначає Власенко.

Читайте також  "Можуть бути трагічні події": астролог Росс попередив про найскладніший місяць 2023 року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело