Як схуднути приймаючи гарячу ванну

Купання у гарячій воді спалює стільки ж калорій, як прогулянка у швидкому темпі впродовж 30 хвилин. Також купіль сприяє зниженню рівня цукру в крові. Про це пише glamour.pl.

Доктор Стів Фаулкнер з університету в Лоуборо порадив купатися при високих температурах ввечері або вранці та покращувати стан здоров’я усього тіла. Науковець спостерігав за самопочуттям 14 людей, які перебували певний час у воді, яка має температуру 40 градусів. Потім учасників експерименту відправили на прогулянку на велосипеді, яка тривала годину.

Під час кожного з етапів спостережень намагалися підняти температуру тіла людини на один градус та підрахувати, скільки калорій спалювалось. Виявилось, що користь від занять подібна і в обох випадках рівень цукру в крові був майже однаковим.

Гаряче купання має протизапальну дію та позитивно впливає на стан імунної системи. Регулярні процедури з гарячою водою знижують ризик хронічних захворювань, як цукровий діабет другого типу. Неважливо, чи займається людина фізкультурою, чи регулярно приймає гарячу ванну, отримає у рівній мірі позитивний вплив на своє здоров’я, – підсумували науковці.

Масаж голови, району шиї та верхньої частини хребта лікує від болю в голові, підвищує імунітет та позбавляє наслідків стресу.

Читайте також  Bugatti схрестила яхту та гіперкар

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -